Gyors Információs Megoldás

Egészségpénztári számla kiállítása

Egészségpénztári számlát Supinált talpú gyerekcipők vásárlása esetén tudunk kiállítani. A Szamos, Asso valamint a Ponte20 márkájú lábbelikre vonatkozik.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a rendelésed leadásánál megadod a pontos adatokat!

1, A  Számlázási névhez kérlek,  írd be az Egészségpénztár nevét, az Egészségpénztári Tag nevét valamint Egészségpénztári Tagi azonosítóját.

2, A Számlázási címhez pedig az Egészségpénztár címét.

Ezen adatok alapján készítjük el a számládat és a termékkel együtt küldjük.

Szállítási Feltételek

Fizetési- Szállítási Lehetőségek!

1, Dpd futárszolgálattal, utánvét esetén a szállítási díj: 1190 Ft.

Ebben az esetben a Futárnak fizetsz, mikor a csomagot átveszed. A rendelés beérkezésétől számítva a kiszállítás 1-2 munkanap.

2, Dpd futárszolgálattal előreutalás esetén a szállítási díj: 960 Ft.

Ebben az esetben, előre elutalod a megrendelt termék vételárát a szállítási díjjal együtt, a megadott számla számra, amint megérkezik az összeg a számlánkra, a csomagot 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk.

3, 20.000 Ft. felett ingyenes a kiszállítás, amennyiben előre utalással fizetsz.

Csere lehetőség

Rendelj bátran, hisz ha nem jó a méret, nem tetszik a színe, vagy más fazont szeretnél, van lehetőséged kicserélni a terméket! Amit tenned kell:

Először is vedd fel velünk a kapcsolatot, e-mailen az info@babaesgyerekcipo.hu, vagy telefonon a 06-20/378-5665, 06-52/314-997 es számon.

Miután egyeztettünk a kívánt termék cseréjéről, nincs más dolgod, mint egy előre egyezetett időpontban várni a futárt, átadni neki a cipőt, (melynek sértetlen állapotban kell lennie, valamint a cipős dobozt be kell csomagolni) és átvenni a csere cipőt.

A cserének a díja 960 Ft, melyet a futárnak kell majd megfizetni a csere cipő átvételekor.

Amennyiben eltér a két termék ára, természetesen a különbözetet korrigáljuk, ha rá kell fizetned, azt is a futárnak a szállítási díjjal együtt kell rendezni, ha visszatérítenünk kell, azt az általad megadott számla számra visszautaljuk!

Egy rendelés leadása esetén, a kedvezményes csere lehetőséggel, csak egyszer élhetsz.

Útmutató a helyes cipőméret meghatározásához