Az őszi szezonban gyakran válik szükségessé az átmeneti cipő vásárlása, melynek kapcsán a minőség kiemelkedő jelentőséggel bír. A gyerkőcök igazi örökmozgók, és legyen szó akár a kerti mókáról, a játszótéren töltött időről, vagy az óvodában zajló játékról, a megfelelő lábbeli nem csak kényelmi szereppel bír, hanem bizony az apró lábak épsége, egészsége is múlhat azon. Nem véletlen, hogy fiú átmeneti cipő kapcsán is mind többen érdeklődnek a supinált talpú változatok iránt, hiszen ezek speciális sarokkialakításának köszönhetően a gyermekkorban még gyenge ínszalagok ellenére is megfelelő tartás teremthető a boka számára. Ugyanakkor fontos szempont az is, hogy az átmeneti cipők gyerekeknek egyszerűen felvehetőek legyenek, hiszen a játék sokszor nem várhat egyetlen percet sem. A tépőzáras Szamos cipők éppen úgy keresettek, mint a D.D step, a Falcon, vagy az Asso. Az átmeneti bőrcipők időtálló minőséget képviselnek, és ugyanakkor gondoskodnak arról is, hogy a lábboltozat, valamint a boka megfelelően fejlődjenek. A legtöbb kollekció akció keretein belül érhető el, így lányoknak és fiúknak is korrekt áron szerezhető be az idei szezon új kedvence, méghozzá természetes, az apró lábak számára egészséges alapanyagból.

Sorrend:
View:
 • A MEMO gyermekcipők egyik legsportosabb, zárt modellje a Polo. A két tépőzáras, úgynevezett Junior modelleket 22-31-es méretig, a három tépőzáras modelleket 30-38-as méretben kínáljuk vásárlóink számára. A közepesen magasszárú kiképzés a megfelelő pozícióban tartja a bokacsontot, így enyhe bokasüllyedés (lúdtalp) esetén, akár korrekciós talpbetét nélkül is képes a gyermek járásképét az optimális, 1-es zónában tartani. A puha szivacsgallér különösen széles, így megakadályozza a gyermek bokája körüli felhorzsolódásokat.

  A szürke alapszínű Polo Junior modell egyhangúságát az élénk zöld és kék színekkel törtük meg, melyek visszaköszönnek a szivacsgalléron, a tépőzárakon, a saroknál és a varrások színeiben egyaránt. Az orrkoptató és a sarokrész szürke nubuk bőrből készült.

  Kiszállítás egy-két munkanap.

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza. 

  15 490 Ft
  Méret : 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30
 • A MEMO gyermekcipők új babacipői kifejezetten puha, rugalmas talppal készültek, így megkönnyítik a járástanulást a leendő totyogók számára. A MEMO Baby babacipők a többi MEMO cipővel ellentétben nem rendelkeznek belső szupinációval, viszont a saroknál található erős, a belső oldalon előrevezetett kéreg segít a gyermek bokáját megtartani a lábbeliben. A MEMO Baby modellek a többi MEMO modelltől a méretválasztékon kívül még annyiban térnek el, hogy a belső bőr talpon szerény hosszanti boltozat emelés lett kialakítva.

  A barna nubukbőrből készült Nodi cipő szín összeállításának köszönhetően sokféle ruhatárral bátran és stílusosan hordható. Az élénk sárga varrások és díszítő elemek barátságossá, játékossá és vidámmá varázsolják a semleges lábbeli alapszínt. A cipő orráig felhúzott fehér gumi rész hatékonyan előzi meg a lábbeli sérülését enyhe, kis mértékű fizikai igénybevétel esetén.

  Kiszállítás egy-két munkanap.

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza. 

   

  12 690 Ft
  Méret : 19 - 20 - 21
 • Szamos, szürke, vagány sárga cérnával varrott, fűzős puha hajlékony talpú. átmeneti gyerekcipő kisfiúknak. Az első lépések megtételéhez kiváló viselet. Magyar termék. Kiszállítás 1-2 munkanap.

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza!

  13 290 Ft
  Méret : 21 - 22 - 23 - 24
 • 13 290 Ft
  Méret : 21 - 22 - 23 - 24
 • Szamos,  kék, teknőssel díszített, két tépőzáras, gyerekcipő kisfiúknak az átmeneti időszakra! Magyar termék. Kiszállítás 1-2 munkanap. 

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza!

  13 290 Ft
  Méret : 21 - 23 - 24
 • Szamos, kék, zöld cérnával varrott, valódi bőrből készült, puha hajlékony talpú átmeneti gyerekcipő fiúknak. Kiszállítás 1-2 munkanap.

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza!

  13 290 Ft
  Méret : 21 - 22 - 23 - 24
 • Skechers, szürke-narancs színű,  tépőzáras, párnázott galléros, puha béléses,    rugalmas megszakítás nélküli a talpa. Kiváló utcai viselet fiúknak,  de akár sportoláshoz is alkalmas.  Kiszállítás 1-2 munkanap. 

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza!

  9 990 Ft
  Méret : 31 - 32 - 33 - 33,5 - 34 - 35 - 36 - 37
 • Skechers, fekete színű,  fűzős,uniszex,memória habos talpú, párnázott galléros, puha béléses,   rugalmas megszakítás nélküli a talpa. Kiváló utcai viselet nagylányoknak.  Kiszállítás 1-2 munkanap. 

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza!

  16 990 Ft
  Méret : 33 - 34 - 35 - 36 - 37
 • Skechers Energy Lights fekete színű fiú cipő, LED-es talppal.

  • 7 féle egyszínű világító üzemmód
  • 4 féle vegyes színekben világító üzemmód
  • Ki és bekapcsolható a nyelvében levő kapcsolóval
  • A cipőhöz USB-s töltőkábel van
  • Cipőnként 18 db LED izzó világít a talpon
  • Egy teljes feltöltéssel 5-6 órát élvezheted a villogását.

  Nagyon kényelmes könnyű viselet. Fekete színű, tépőzárral állítható. Ezt a modellt fiúknak ajánljuk.

  Kiszállítás egy-két munkanap.

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza.

  17 990 Ft
  Méret : 33 - 33,5 - 35 - 36 - 36,5 - 37
 • Skechers, sötétkék színű, piros talppal, tépőzáras, párnázott galléros, puha béléses,    rugalmas megszakítás nélküli a talpa. Kiváló utcai viselet fiúknak,  de akár sportoláshoz is alkalmas.  Kiszállítás 1-2 munkanap. 

  A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza!

  9 990 Ft
  Méret : 27,5 - 28 - 28,5 - 32 - 33,5 - 34 - 35 - 37
 • Richter, sötétkék-zöld gyerek átmeneti cipő fiúknak.

  Kérge keményített, így megfelel a gyerek cipőkkel szemben támasztott magas szintű követelményeknek.

  Bőr alapanyagának köszönhetően mérsékelten vízálló, az őszi, tavaszi napokra ideális viselet.

  Ezt a Richter átmeneti bőrcipőt kisfiúknak ajánljuk.

  Kiszállítás 1-2 munkanap. A méret kiválasztása után látható a cipő belső talphossza!

   

  10 290 Ft11 290 Ft
  Méret : 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26
 • D.D Step, vízlepergetős, fekete-kék átmeneti,  gyerekcipő fiúknak.

  Tépőzárral állítható , hajlékony ,csúszás mentes talpú, vart és ragasztott strapabíró.  Kiváló utcai viseletre,divatos. Az átmeneti időszakra ajánljuk a fiúknak. Gyors kiszállítás, 1-2 munkanapon belül!

  A méret kiválasztása után látható a cipő talphossza! 

  10 590 Ft11 590 Ft
  Méret : 26 - 29 - 30 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36