Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

 

Szeretettel köszöntjük Önöket a Baba és Gyerekcipő Web-áruházban.

Üzletünket közel kilenc éve üzemeltetjük Debrecen belvárosában.

Három gyerekes anyukaként tudom, milyen problémás gyerekekkel elindulni üzletről üzletre és megtalálni a szezonnak megfelelő lábbelit.

Nem túl nagy üzletben, de annál nagyobb szeretettel fogadjuk a gyerekeket, az első lépések megtételétől a kamaszkorig bezárólag.

Játszósarkunk megkönnyíti a vásárlást a szülőknek és gyermekeiknek egyaránt. Folyamatosan bővülő új termékekkel, törzsvásárlói kártyával, akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.                                                                                    

Kolléganőink nagy szeretettel és hozzáértéssel segítenek megtalálni a gyerkőc lábára a szezonnak megfelelő lábbelit.

Web- áruházunk nagy segítséget nyújt azoknak a szülőknek akik, nehezen mozdulnak el otthonról, különböző okok miatt.

Kínálunk: D.D.Step, Falcon, Asso, Pablosky, Rider, Richter, Zetpol, Szamos, valamint Szamos Supinált (döntött talpú) cipőket, szandálokat, bakancsokat és csizmákat hatalmas választékban.

A szezonnak megfelelően kaphatók Gumicsizmák, Hótaposók, Tornacipők, Vászoncipők és Papucsok, Óvodai ágyneműk, Tornazsákok.

Cipőink kizárólag valódi bőrből, ortopéd szakorvosok ajánlásával készülnek, melyben az egészséges lábfejlődés biztosított. A Szamos Supinált (döntött) talpú cipőink bevizsgált, orvostechnikai eszköznek minősülnek.

Lehetőség nyílik Egészségpénztár igénybevételére, melyet az általunk kiállított készpénzfizetési számla ellenében érvényesíthet.

Üzletünkben, vagy web- áruházunkban kedvére válogathat, szebbnél szebb lábbelik között, egészen 17 –es mérettől 40-es méretig, az első lépésektől egészen a kamaszkorig.

A megrendelt terméket kifizetheti utánvéttel a futárnak, vagy előreutalással a megadott számlaszámra, így egy lépést sem kell tennie, a cipő 2 munkanap alatt megérkezik Önhöz!

Merjen rendelni web- áruházunkból, nincs rizikó, ugyanis a 14 napos elállási joggal bármikor élhet, ha nem megfelelő a méret, küldje vissza, kicseréljük Önnek.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között Üdvözölhetjük!