Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

D.D.Step gyerekcipő

D.D. Step gyerekcipő

A D.D. Step gyerekcipő márka mára összeforrt a minőséggel, mely a folyamatos innovációnak és a prémium színvonalra törekvésnek köszönhető. A cipőmárkát minden szülő jól ismeri, hiszen kínálatában fiú és lány lábbelik egyaránt megtalálhatóak. Az aktuális szezonban sokféle megjelenéssel bíró cipők elérhetőek, így garantáltan mindenki megtalálhatja azt, amelyik nem csak minőség, hanem esztétikum terén is elnyeri a tetszést. De mégis minek köszönheti a márka minden korábbinál nagyobb népszerűségét? Melyek azok a fókuszpontok, melyekre a gyártás során kiemelt figyelmet fordít a D.D. Step gyerekcipő?

Rendezés:
Nézet:

Speciális gyártástechnológia 

A gyártástechnológiai folyamat a tervezésnél indul. A D.D. Step márka a vélemények szerint már ránézésre is megmutatja, hogy e két területen igazi profik végzik feladatukat. Nem csak az aktuális divatirányzatoknak felelnek meg a lábbelik, hanem emellett a minőség terén sem hagynak kívánnivalót maguk után. 

Az előállítás során a vegyszermentesség kiemelt szerepet kap, így a vegyi anyagok használata csupán a legszükségesebb, minimális mértékben történik meg. A 3D varrástechnológiának köszönhetően a ragasztó használata kiváltható. A speciális megoldásoknak hála a klasszikus kézműves technológia a korszerű, időtálló minőséget biztosító eljárásokkal kapcsolódik. A lábbeli árak ennek megfelelően alakulnak. A szülői vélemények azonban megegyeznek abban, hogy a gyerkőc cipőjére költött összeg megtérül, ha az érte kapott prémium színvonalat vesszük figyelembe. 

D.D. Step gyerekcipő természetes alapanyagokból 

Cipővásárlás során a természetes alapanyagok a leginkább keresettek. Nem véletlen, hogy a D.D Step gyerekcipő márka is ezek használatára törekszik. A minőségi marhabőr felsőrész időtálló és ugyanakkor megfelelő szellőzést is biztosít az apró gyermeklábaknak. A kényelem igen lényeges szempont akkor, ha egész napos játékról van szó, vagy a gyerkőc még nem áll teljesen biztos lábakon. Az alapanyag mellett a speciális kialakítással bíró talpak is gondoskodnak a gyermek biztonságáról. Érdemes azt is tudni, hogy a gyerkőc lábával közvetlenül érintkező talpbetét is természetes anyagból készül.

Rugalmas gumitalpak a biztonság szolgálatában 

A D.D. Step gyerekcipő talpa természetes gumiból készül, s éppen ez a természetesség garantálja az időtálló minőséget. A lábbelik igen könnyűek, ami lényeges akkor, ha gyerekcipőkről van szó. Az ilyen lábbelik nem terhelik a gyerkőc lábát, rugalmasságuk pedig lehetővé teszi, hogy a mozgás szabadon történjen, s ez által a biztonság is garantált legyen. A márka által biztosított minőség éppen abban is megmutatkozik, hogy a rugalmasság időtállósággal társul, és a kényelmes viselhetőség sem marad el. 

Szabad mozgás a lábfejeknek 

Legyen szó szandál vagy átmeneti cipő választásáról, a gyermek lábainak egészséges fejlődése kiemelt jelentőséggel bír. A lábujjvédőt alkalmazó márka lehetővé teszi, hogy az apró lábujjak kényelmesen elhelyezkedhessenek és fejlődhessenek akkor is, ha cipőviselés válik szükségessé. Mivel a D.D. Step gyerekcipők orrésze megfelelő magassággal rendelkezik, ezért a lábfej szabad mozgása is megvalósulhat. 

A gyereklábak egészséges fejlődését egyébként a választott cipő kérge is nagymértékben befolyásolja. A formázott merevítővel ellátott lábbelik gondoskodnak arról, hogy a gyermekek lába kiváló tartást kapjon. A PVC kéreg a felsőrész és a bélés között helyezkedik el, így nem sérti az apró lábakat, viszont arra tökéletesen alkalmas, hogy a sarokcsont számára a megfelelő szögből érkező megtámasztást biztosítja. A D.D. Step gyerekcipő népszerűségét nagyrészt ennek a speciális kialakításnak is köszönheti. 

Környezettudatosság, mint a D.D. Step gyerekcipő márka alapelve 

Mint korábban már említettük a gyártástechnológia során a márka igyekszik a káros vegyi anyagokat nélkülözni. Ezzel a gyermekek védelme mellett a környezettudatosság érdekében is tesz a D. D. Step. A fenntartható fejlődést szolgálva a csomagolás terén is arra törekszik a cég, hogy minél kisebb ökológia lábnyomot hagyjon maga után. A 100 százalékban újrahasznosított alapanyagból készült dobozokba kerülnek a cipőt, így a csomagolással is igyekszik a cég a környezetvédelmet előtérbe helyezni. 

Vásárlás online 

A mai kor követelményeinek megfelelően a D.D. Step is arra törekszik, hogy minél egyszerűbben elérhetővé váljanak cipői. A webáruház segítségével történő megrendeléssel nem csak időt, hanem sok esetben pénzt is lehet spórolni. Az akciós árak folyamatos készletfeltöltéssel társulnak, így a legújabb trendeket követő darabok is biztosan megtalálhatóak az online kínálatban. A D.D. Step gyerekcipő kiváló minőségével sok kisgyermekes család kedvencei közé tartozik.