Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szamos gyerekcipő

Szamos gyerekcipő

A Szamos gyerekcipő a legtöbb kisgyermekes család számára ismerős márka. A Szamos Kft. 1990-ben alakult, majd saját tervezésű lábbelijeit 2007-től kezdte el a piacra bevezetni és értékesíteni. A „Szamos Kölyök” néven elterjedt cipők a természetes alapanyagoknak és a magas minőségnek köszönhetik népszerűségüket. 2008-ben tovább emelte a tétet a cég, és kifejezetten olyan formatalpas gyerekcipők gyártásával kezdett el foglalkozni, amelyek hozzájárulnak a gyerkőcök lábának egészséges fejlődéséhez. 

Rendezés:
Nézet:

Supinált Szamos gyerekcipő: 2015-ben díjnyertes termék

A supinált termékcsalád 2015-ben a Magyar Termék Nagydíjat nyerte el, mely garancia a kifogástalan minőségre. A sikersorozat nem ért véget ezzel, ugyanis az Észak-Alföldi innovációs díjat, majd három évvel később a MagyarBrands díjat is bezsebelhette a márka. Persze a díjak mit sem érnének anélkül, ha nem állna mögöttük prémium kategóriás termékcsalád, mely a hétköznapokban maximálisan beváltja a vásárlók hozzá fűzött reményeit. E téren pedig a Szamos gyerekcipő már számtalanszor bizonyított. 

Két szezon a minőség és a trendek jegyében 

A Szamos gyerekcipők valódi bőrből készülnek, és két szezonra kerülnek az üzletek polcaira. A tavaszi-nyári időszakban a papucsok, szandálok, szandálcipők és balerinák a leginkább keresettek. Az őszi-téli szezonban szerephez jutnak a vízálló bakancsok, a bőrbéléssel ellátott cipők és a csizmák. Az orrvédővel rendelkező lábbelik fokozott igénybevétel esetén is megállják a helyüket, erre pedig nagy igény mutatkozik a gyermekek aktivitását szemlélve. 

 Supinált cipők: fókuszban az egészség

Az orvostechnikai eszközként regisztrált supinált cipők egyre több családban megtalálhatóak. Nem véletlen, hiszen a gyermeklábak egészséges fejlődését szolgálják. De mégis miért van szükség speciális kialakítással bíró lábbelire a gyerkőcök számára? Lássuk!

A kisbaba bokája befelé dől a járás megkezdésekor. A tapasztalatok szerint ez a körülbelül tíz fokos bedőlés idővel megszűnik. Abban az esetben viszont, ha nagyobb a bedőlés szöge, akkor olyan lábbeli ajánlott, amely speciális kialakításánál fogva tornáztatja a lábat és a megfelelő dőlésszög kialakításában sokat segíthet. 

A szakemberek szerint azért is nagyon fontos a megfelelő lábbeli kiválasztására figyelni, mert nem csak a lábfej tartására van az hatással. A Szamos supinált gyerekcipő sarokrésze kifelé döntött, ezzel megakadályozva azt, hogy a gyermek bokája befelé dőljön. Ennek köszönhetően a térdszalagokra és a csípőre is teher hárul, mégis megelőzhető ilyen módon a befelé dőlő bokából eredő minden negatívum. 

Szamos gyerekcipő: egészség kényelmesen

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az első években korántsem mindegy, milyen cipőt visel az apróság. A megfelelően kialakított Szamos gyerekcipő időtálló minőséggel áll rendelkezésre, és garantálja, hogy a deformációk kialakulásától megvédi az apró lábakat. A lábtőcsontok stabilizálása mellett elegendő mozgást biztosít a lábujjaknak, nem elfeledve azt, hogy mozgás közben a komfortos érzés is nélkülözhetetlen. A prémium kategória megfizethető árakkal társul, ez pedig nem elhanyagolható szempont. 

Megbízható minőség hosszú távon 

A magyar cipőgyár kiemelt figyelmet szentel az innovatív megoldásoknak. Az aktuális trendek követésén túl a maximális megbízhatóságra törekszik. A valódi bőr felhasználásával készült fiú és lány cipők gondoskodnak arról, hogy az apró gyermeklábak megfelelően szellőzzenek, ne izzadjanak meg még a legnagyobb játék hevében sem. A természetes alapanyagok kényelmes, komfortos érzetet adnak, s mindez strapabíró kialakítással társul. A szabadban történő játék során akár komoly igénybevételnek is ki vannak téve a Szamos supinált cipők, melyek kiválóan megállják a helyüket télen-nyáron. 

A Szamos gyerekcipők nem véletlen örvendenek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek. A márka által garantált minőség egyet jelent az időtállósággal és azzal a megbízhatósággal, hogy a gyermek lábai fejlődésük szempontjából is a legjobbat kapják. Minden szezonra megtalálhatóak a megfelelő cipők, szandálok, csizmák. Nem csak kivitelezésüket, kialakításukat és alapanyagukat illetően nyújtják a maximumot, hanem megjelenés tekintetében is kifogástalannak bizonyulnak. A gyerkőcök számára tetszetős minták, az aktuális trendek követése úgy találkozik a minőséggel, hogy abból a gyermekek és szülők számára is ideális végeredmény születik. A fiú és lány lábbelik az életkornak és nemnek megfelelő megjelenéssel sorakoznak a szaküzletek, webáruházak polcain. 

A vásárlói vélemények szerint kiemelt jelentőséggel bír az, hogy minden tekintetben a gyermek egészséges fejődése kerüljön a középpontba. Nem véletlen, hogy a cipőválasztás is e területek közé tartozik, hiszen ha elhanyagoljuk, azzal az apró lábak egészséges fejlődését kockáztathatjuk. A minden életkorra megtalálható Szamos gyerekcipő kínálatban prémium kategóriás darabok várják, hogy a játékkal töltött órák szolgálói legyenek.